Autor: 021.rs

Novi Sad
28.06.2022.
18:27 > 18:32
Protiv radnika JKP "Čistoća" koji je snimao alkoholisanog mladića tokom vikenda na Keju žrtava racije pokrenute su disciplinske mere.
  • Poredjenje

    01.07.2022 08:57
    EU: 2+2=4
    Srbija: 2+2=5
  • Mima

    01.07.2022 00:32
    Ostavite čoveka na miru
    Da bismo nekog pozvali na odgovornost, prethodno ga moramo obučiti kako se postupa u takvim situacijama. Ne možemo očekivati da radnik Čistoće, koji verovatno ima samo osnovnu školu, zna nešto o zaštiti ličnih podataka i neovlašćenoj upotrebi video snimaka. Sa time su trebali da ga upoznaju njegovi poslodavci.
    Pre bi trebalo pozvati na odgovornost i kadzniti roditelje tog mladića, a ako je punoletan onda bi njega trebalo kazniti. To bi bila opomena i njemu, ali i drugim mladićima i devojkama da je takvo ponašanje nedozvoljeno. Kako će sutra postati odgovorni građani na kojima Grad ostaje?
    Inače, kada prošetate tim delom Keja u toku dana, štipa vas za oči prosuti alkohol i vonja po najgorim bitrijama. U kasnim večernjim satima to više nije šetalište, već smetište sa razbijenim flašama. I to je tako godinama. Lepa slika iz Grada kulture.
  • Miki

    30.06.2022 19:19
    Eeeee
    A kada pijani klošari napadaju te iste radnike na keju u 6 ujutro, onda nema reakcije!!??
    Od večeri do jutra se napijaju i onda napadaju radnike koji dodju da počiste ono sto su preko noci zasrali.
    I zasto je prioritet ciscenje spomenickog platoa na keju!?
    Ako dozvoljavate celovecernje bahanalije na tom mestu zasto se to sve zataskava yjutro?
    Ostavite da radni narod i turisti vide sta se tu desavalo tokom noci.
    I pustite coveka na miru. Taj sto je ujutro pijan na keju, cugao je celu noc, nema njemy pomoci.
  • Tja

    30.06.2022 15:54
    U oba slucaja krive su institucije sto ne rade svoj posao. Ende. A i koga da salju, pandure plave ili ove zelene ili Cistocu? Isti djavo, niko nije ionako obucen za to sto radi plus su tu svi preko svojih klanova ubaceni, korupcija na sve strane. Da je drugacije videlo bi se, ovako gledamo samo kako prave sranja.
  • Slavko

    30.06.2022 10:45
    Kada cete isprazniti kante
    Kada mislite da ispraznite kante ba Sajlovu, koje stoje od ponedeljka ujutro. Sve se u njima usmrdelo, valjda smo zato postali prestonica kukture, ali ja bih pre rekao seronica nekulture.
  • Mirjana

    30.06.2022 08:04
    свакослика
    Усатановите детаље,какав радник је.савесан,вредан и друго.А да вам има ефекта, користи сваки дан би имали само слике, од нас
    и то прљавог града.Не знате никада јесте нагазили на мачије,псеће гов..п. Где су вам ту камере? папири,опушци и флаше испред радњи.Јурите сироттњу ,што на улици продаје главицу лука~? Град је катастрофа. прљав...и један радник/треба да одговара за прекршај/кривако је... неће да *бидне*
    Европ. прест клтуре НС ? СРАМОТА ...ГРАДСКИ ОЦИ И МАЈКЕ
  • Dr. Niko

    29.06.2022 23:45
    Činjenice
    Alo ljudi, jel možemo da se složimo oko pitanja i činjenica oko ove vesti pa da sudimo jer sud je sud a vlast je vlast?

    Koje disciplinske mere? Šta je bilo? Su mu uzeli platu, su ga otpustili, častili pićem, šta je bilo čoveče?

    Protiv kojeg, kakvog radnika "Čistoće"? Ko je? Jel dobar radnik? Jel ima dosije? Čime je snimao? Jel profesionalnom kamerom ili telfonom?

    Alkoholisanog mladića na Keju? Kako znamo da je bio alkoholisan?

    Dal je stvarno bio mladić ili shemale ili neka druga varijanta uz dužno poštovanje prema gospon damama što bi reko pDjB?

    Gde tačno na Keju? Kej je širok pojam. Šta ako nije bio na keju? Dalitoištamenja.

    Gde je video? Ko je uradio post production? Gde je objavljen? Link please.



  • Goran

    29.06.2022 20:33
    Zakon kaže
    Pod pretpostavkom da taj materijal širite i delite sa namerom da ga stavite u etar, to je krivično delo i kažnjivo je. Imamo sada svi mobilne telefone, neko može da vas snima gde god i da pojma nemate o tome. Snimanje samo po sebi ipak nije kažnjivo.

    Kako Krivični zakonik kaže, u slučaju neovlašćene upotrebe fotografija, odnosno video i drugih snimaka, sledi novčana ili kazna zatvora do dve godine.
  • @dule

    29.06.2022 19:34
    ...
    pop u BMW!..pa sta treba popa da vozi?nece valjda LADU SAMARU..
  • Aca

    29.06.2022 19:14
    Dođoš
    Ovi što ne vole dođoše, verovatno su u N. Sadu još od pre ameba. Čovek je radio svoj posao. Koliko je pre njega prošlo pored "Đorđa"? Naduvaju se i napiju i onda o mom trošku se trezne u hitnoj. Za takve slučajeve treba sve naplaćivati i hitnu i policiju i komunalce što čiste, pa neka onda budu svako veče pijani. Manite se ovog iz Komunalca. Uzmite metlu pa čistite sami.
  • Novosađanka

    29.06.2022 17:44
    Naopaki svet
    Ovo više nije normalno. Jedan čovek, koji pošteno zarađuje svoj hleb, treba da bude kažnjen, zbog jedne pijandure. Van svake pameti. Pa hospodin direktor, ili pak šef, koji hoće da kazni radnika, neka u svoje slobodno vreme, ide po gradu, i neka pomaže pijanim neradnicima, kad već ima toliko velikio srce, za taj otpad.
  • Voja

    29.06.2022 17:43
    Za nelog je telefon za nekog ovce
  • Lala

    29.06.2022 17:06
    Braćo, opismenite se!
    @Jaa
    "...nemojte tako, odma drvlje I kamenje..."

    Kaže se, i piše se, odmah.
  • SalajkaNS

    29.06.2022 16:52
    E ovac im je dobra:Naše preduzeće se ponosi vrednim, savesnim i odgovornim radnicima na terenu...a oni ne odnose redovno smeće , bacaju i lome kante, prosipaju smeće po putu, ne vraćaju kante ispred kuća gde su ih uzeli...stvarno za ponos!
  • Interceptor

    29.06.2022 15:52
    Čovek je snimao smeće i komentarisao,kako čisti kej i smeće posle omladine koja tu pije. Ovog pijanog je slučajno snimio,dok je komentarisao.
  • Maki

    29.06.2022 15:15
    Sin
    Taj pijani je verovatno "nečiji sin.Nije baš bilo zgodno tatici i mamici.
  • Jare

    29.06.2022 14:38
    Svašta
    Mama i tata ne brinu o njemu a treba neki radnik čistoće !? Jedino je kriva budala što je snimao .
  • Grrr

    29.06.2022 12:38
    Cistoca
    A da li se secate onog pijandure sto je tako lezao pored pita sto je ubio devojcicu od 13 godina? Prisla je da vidi sta mu je ,I taj zlikovac je zverski ubio. Od pijanog I lud bezi
  • Bibili

    29.06.2022 12:22
    Toliko strukovnih fakultetlija u čistoći a kolateralna šteta je vozač??Pa hajde malo i po tim koji su tom vozaču šefovi,direktori I iovako su do juče bili šljakeri koji su kupili diplome fakulteta pa se sada kurče.Ne opravdavam tog vozača i naravno treba snositi posledice ali ti P.O.K.S.eksperti su daleko ispod dotičnog vozača...
  • Vladika

    29.06.2022 11:57
    Sramota
    Znači nije dovoljno što mora da čisti za tim pijandurama, nego će još biti i kaznjen.
  • Saša

    29.06.2022 11:42
    Pijana st.ka!
    Dragi sugradjani, svi mi koji živimo na keju znamo da se vikendom skuplja mnogo mladjeg sveta na keju, piju do iznemoglosti alkohol koji im prodaju mini marketi bez obzira na godište, a vazduh smrdi kao da je neko zapalio plantažu u Jovanjici! Iza njih ostaje gomila djubreta, ulazi zgrada puni svih tipova fekalija i povraćki. Autolakovima se obeležavaju po zidovima teritorije navijačkih grupa ili ljubav prema ruZkoj invaZiji Ukrajine, pa su nam i fasade uništene! Niko ne može da spava od prenosnih zvučnika sa kojih se čuje repertoar PINK ili GRAND televizije, a neretko prisustvujemo tučama i suludoj vožnji autima i motorima po keju! Policija, komunalci i inspekcija nas ne zarezuju! Što se mene tiče, tog pijanog je mogao da počisti sa ostalim djubretom, nije ni morao da ga snima! Ipak bolje što je okačio klip, jer možda neko zbog toga reaguje i reši naš problem!
  • D

    29.06.2022 11:04
    @Djb
    Ceo sistem nam je duboko korumpiran. Problem je sto niko nikada neće odgovarati za zlodela koja su učinjena.
    Ne zavaravajmo se nekom "opozicijom". I oni su korumpirani. Da sutra dođu na vlast, u najboljem slulčaju bi narednih 10 godina (već viđeno!) svakodnevno govorili "vidite šta su oni prošli učinili, ostavili nam haos".
    Narodu isto - ode život.
  • 021

    29.06.2022 11:04
    Nije problem sto nije stao, problem je sto od tudje muke pravi sebe vaznog, vredja i baca glupe fazone misleci da je ispao smesan, a jasno je ko dan da iz NS nije. U kraju krajeva, mogao je da pozove hitnu pomoc i ogradi sebe!
  • MK

    29.06.2022 10:45
    čistoća
    Mogu samo sve najbolje da kažem o radnicima Čistoće! Živim u ogromnoj zgradi, smeće se odnosi savršenio uredno, ljudi uvek pokupe i sve ono što neuredni stanari ostave okolo, pristojni su i ljubazni, pa me čudi ovaj slučaj! Ali, ima nas razni, svugde i dobro je što su ga pozvali na odgovornost, to prlja obraz i svih onih drugih, vrednih, pristojnih i dobrih!
  • Džoni

    29.06.2022 09:42
    PRAVDA ZA RADNIKA JKP
    živeo radnik JKP-a, a tu st.....ku koja svako veče od keja pravi deponiju smeća treba pod hitno na neki prinudni rad, na deponiju sa njima da čiste smeće koji sami naprave
  • Djb

    29.06.2022 09:39
    Da kažem i ja koju! Radila sam u toj istoj firmi sve dok nisu došla dvojica željna vlasti. Dok je firmu vodio Zelenovic nije bilo problema. Bilo je i vozila i radnika i para. Od kako su ovi zaposeli firmu i počeli sa kradjama,firma je potonula za par meseci. Pa jel normalno da su kradje na dnevnom nivou tolike da u firmi vise ne postoji ni jedan rezervni deo? Da ne postoji ni jedna guma…bahati i bezobrazni. Uz sve to ide reketiranje radnika (ako si vozač onda u kantama goriva ili novcu)… i to radi covek od poverenja kojeg je stranka tu poslala da kontrolise direktora?! Bezobrazluk,samo to ću da kažem. Pitanje je dana kada će se sve objelodaniti jer je blizu trenutak kada ni za plate neće imati.
  • Bojan

    29.06.2022 09:39
    Vozac dodjos
    Eto… onda se cudite sto ne volimo vecinu dodjosa. Lik kao sto je ovaj sirovi , neosetljivi i nevaspitani vozac se nece pripitomiti dok je
    Ziv.
  • Samo pitam

    29.06.2022 09:02
    @Дуле
    Policija, Hitna pomoć, Crkva i mi sami - veoma dobra ilustracija na ovom jednom primeru kakvi smo postali.
    Nego, Дуле, pretpostavljam da ste vi bili taj koji je zvao policiju....?
  • Pop

    29.06.2022 08:56
    Samo kazem
    Vreme je došlo takvo, da se na pomoć drugoj osobi više ne gleda kao na dobro delo. U Holandiji, ako nadješ nekog na ulici i pozoveš hitnu, a ta osoba nema zdravstveno, tebe terete i ti plaćaš za njega jer hoćeš da budeš "dobri samarićanin". Koliko god se busali kako smo srdačni i veliki domaćini, realnost (i snimci na društvenim mrežama) prikazuju da se ljudi sve više otudjuju jedni od drugih.
  • Vanja

    29.06.2022 07:59
    U centar...
    @Дуле kralju! Sjajan primer " duplog standarda" u majci nam Srbiji. Za organe reda i sveštenstvo ( a znamo im uloge.. kako bi trebali da postupe) humanost i etika ne postoje. Al kad si radnik čistoće....pravi primer - kaste
  • Z13

    29.06.2022 07:56
    Ništa novo
    Obzirom na mentalitet nebeskog naroda, nema mesta čuđenju.
  • Bananamen

    29.06.2022 03:10
    Citam i ne verujem! Niko ovde ne brani pijanog, ali kako vozac zna da je decko pijan a ne i mrtav recimo ili epileptican ili slogiran? Da je stao, uverio se da je zaista pijan pa da mu se onda tek rugao to je druga prica. Samo zamislite da je decko ne daj boze preminuo koliko bi vasi komentari bili...
  • prvo i prvo

    29.06.2022 02:46
    niko ne sme neovlašćeno da
    snima bilo koga još manje da kači kojekuda te slike. To je ozbiljan prekršaj. a ako je snimao i kačio, Čistoća je dužna da se izvini mladom pijanom "gospodinu". Taj što ga je snimao trebalo je da radi svoj posao, tj čisti kej. Trebalo je da zove policiju, ne da snima. Policija bi (valjda) radila svoj posao, odvela pijanog na trežnjenje, pisala prijavu. Kratko rečeno - "sve ovo se ne bi dogodilo da je Pera otišao na policiju".
  • Дуле

    29.06.2022 00:37
    31. 12. 2021 обезнањен младић,само у мајици ,лежи преко пута Саборне цркве.После пола сата долази полиција , само га погледа и седе у кола,хитна помоћ долази тек након пола сата.Младић је све време лежао полуго на +3°Ц.Поред њега је прошао и поп у BMW.
  • @ dule

    29.06.2022 00:23
    Pročitaj svoj komentar kad se otreznis
  • Pajser

    29.06.2022 00:12
    Brigada
    Trebao je u najmanju ruku policiju da pozove,mozda je decko na patosu setao psa i slosilo mu se i pao... Ne da predpostavljas ovo ili ono...Sramota koliki je necovek!
  • Petar

    28.06.2022 23:46
    Beda
    Udri po malom čoveku, skreći pažnju sa bitnijih stvari.. to što je grad najprljaviji od kad znam za njega, nikom ništa.... svako neka radi svoj posao...
  • miki21

    28.06.2022 23:40
    IDEJA
    Odakle ogromnoj većini ideja da su svi ljudi koji leže na ulici pijani ili drogirani. Treba dozvoliti i mogućnost da im je pozlilo zbog bolesti, ili su možda i mrtvi. Čudna jedna predrasuda. I mnogi su, verovatno prošli pored momka koji je ležao na asfaltu, uz istu pomisao da je pijan ili drogiran. Makar je trebalo pokušati proveriti i po potrebi zvati pomoć. U šta su se naši sugrađani izrodili? Indiferentne snimače događaja. Ne jednom sam čuo da radnici ovog preduzeća traže za sebe status službenih lica i to sa pravom. Oni jesu državni službenici. Ali, neki se ne ponašaju tako, a status traže.
  • Posmatrac

    28.06.2022 23:32
    To da li se ko napio,legao i sl.nije njegovo da snima i da se podsmeva i sl.Vecina radnika te iste Cistoce su na radnom mestu polupijani i nekulturni...u autobusu kad ih udje po 10ak ne mozes cuti svoje misli od istih koliko se dovikuju medju sobom,a da ne govorim o pogledima za devojkama i dobacivanjima.Tako da Cistoca nema neki nivo niti ga je ikada i imala....
  • 9ar Cokulić

    28.06.2022 23:21
    šta je trebalo
    Trebalo je da ga probudi i da mu poda metlu i kesu da krene da čisti ceo kej za svojim drugarima od sinoć.
  • dule

    28.06.2022 22:52
    Znaci da rezimiramo
    Tako ti se ja napijem, uradim se od alkohola ili ko zna cega, i tako obeznanjen legnem da spavam gde mesto za to nije. I ajde sad da vidimo ko je odgovoran za to da mi se nesto lose ne desi.

    Ja nisam sigurno, jer sto bi ja bio odgovoran za sebe i za svoje postupke. Ajte molim vas.

    Nisu ni moji roditelji ili staratelji, a i sto bi? Pa njihov posao je samo bio da me vaspitaju, a verovatno bi i trbali da znaju gde sam otisao.

    Naravno, nije ni moje drustvo sa kojima sam cugao, jer realno kakve veze oni sa mnom imaju.


    ZNAM!!!! Za to da mi se nesto lose ne desi je odgovoran neki lik koji cisti djubre po ulici tu gde se ja valjam. Pa naravno da je on, jer gde mu je empatija, gde mu je ljudskost, pa zamislite molim vas da mi se nesto dogodi, a ocigledno je da je njegova obaveza bila da se stara o meni i takvima poput mene.


    More...
  • Nesrecko

    28.06.2022 22:00
    Razna pitanja su postavljena milom nam gradonačelniku u vezi (ne)čistoće. Godinama nas niko ne sluša,smece zna i do mesec dana da se ne odnese,kante su nam polomljene. Licno sam ocima video kad su davali mom komsiji jer je njihov član a meni nisu jer sam apolitičan. Kad sam tražio mali kontejner za nas nekoliko,dobio sam odgovor da tom nekom sto se predstavlja kao direktor a vozi seat, moram dati 300€ i on će mi ga poslati. Pa sam poslao ja njega u pm! E toliko od mene.
  • Lala

    28.06.2022 21:56
    Pravda
    Pravda za vozaca!!
  • Beba

    28.06.2022 21:54
    Jednom sam u toku voznje naisla na čoveka koji je ležao pored puta. Kad sam stala da vidim da li treba pomoć počeo je pijan da se cereka i gleda moju haljinu. Nikad više ne stajem pijanim budalama.
  • Yo

    28.06.2022 21:26
    Radnik
    nije nista pogresno uradio. Pijanima treba da se bavi policija, jer su sramota i ruglo ovog grada. Kad toliko volite Ruse, ugledajte se na njihov nekadasnji "tretman" pijandura na ulicama. U aps, treznjenje pod slauhom s hladnom vodom i na kraju racun da ceo postupak licno plati.
  • Nada

    28.06.2022 21:03
    Nas grad
    Nije prljav zbog radnika Čistoće
    Sami ga veoma prljaju gradjani!
  • Jaa

    28.06.2022 21:01
    nemojte tako, odma drvlje I kamenje, legao covek da odmori na keju, cak I hladivinu uhvatio, realno ko bi od nas hteo uznemiravavanje, jesmo I mi na kraj srca
  • Biba

    28.06.2022 20:57
    Smece
    2 dana nam stoji SMECE ispred kuca.
    SAJLOVO
  • Chubbanak Club

    28.06.2022 20:42
    ...
    kakav svinjac ostave za sobom,kukala nam majka sa takvom omladinom...podrska za radnike(ne)cistoce..
  • gradjaninX

    28.06.2022 20:29
    Nista protivzakonito taj radnik nije uradio. Snimanje na javnom mestu je dozvoljeno, objavljivanje snimaka je takodje dozvoljeno. Objavljivanje licnih podataka lica koje su na snimku nije dozvoljeno bez saglasnosti istih lica.
    Epilog ovga bice taj da ce Cistoca izgubiti sudski spor, platiti odstetu radniku.
  • Ana

    28.06.2022 20:28
    Ma za šta da dobije otkaz na poslu? Taj isti što se tako napio ili šta već sa svojim drugarima napada i tuče te iste jadne radnike, krvav je njihov dinar,šta se tiče pražnjenja kanti tu bi trebali malo voditi računa zaista videla sam kako se sa time ophode to se baca kao da sutra netreba ,mi to sve plaćamo ,rukovodstvo čistoće je krivo a za radnika što je sliko nevidim ništa što i drugi nerade kada vide neke nedolične stvari.
  • Cobi Ns

    28.06.2022 20:21
    Važno je,da su oni ubeđeni da 'rade'dobro.....katastrofa?!!
  • Aleksa

    28.06.2022 20:14
    Svojim postupkom doveo je u pitanje imidž i sliku koju JKP "Čistoća" neguje decenijama",
    .

    Haha, nemojte molim vas. Grad nikad prljaviji.. Komunalni otpad stoji na ulici od termina - prošlog ponedeljka, 9 dana.

    On vam bas narušio imidz.
  • Buka

    28.06.2022 20:14
    Noćno odnošenje smećs
    Zar mora baš svaku noć tolika buka pri čišćenju kanti? Zar niko nije pomislio na decu i ljude koje uredno probude? Empatija među njima ne postoji.
  • /

    28.06.2022 20:14
    /
    trebao ga je ubaciti u kontejner kao i ostalo smece
  • fgtwdr

    28.06.2022 20:09
    Imidz Cistoce, da umres od smeha. Samo moje iskustvo sa njima za par meseci. Nece da vrate novac koji je preplacen. Tim recima. Rukovodioci naredjuju postavljanje kontejnera gde je zabranjeno, ako im to traze zemljaci i prijatelji. Slome kantu bacanjem po ulici i evo vec mesecima nemaju druge za zamenu, a kao Cistoca su. Imidz, lepo su me nasmejali.
  • budalaština

    28.06.2022 19:59
    Kakvu pomoć da mu pruži?
    Pa ni hitna pomoć ne izlazi da pomaže pijanima po ulici.
    Mamurluk i glavobolja je najbolje što može da im pomogne da se ponovo ne napiju.
  • Vule

    28.06.2022 19:56
    Nemojte da se salite
    Onaj besposlicar se oduzeo od alkohola, a posten, radan covek da nahebe jer je fotografisao los primer , za nauk drugima.
    I nicim nije povredio radne obaveze, postupio je moralno i treba ga nagraditi
  • Novosadjan

    28.06.2022 19:49
    Taj komirani je bio normalan kad je poceo da pije sto bi mu neko pomagao sam je izabrao put puna podrska radniku a vrhu firme sve osude umesto da stite svog oni se brinu za pijanduru
  • Goq

    28.06.2022 19:47
    JKP "Čistoća" je duboko ogrezla u korupciju. Nemoguće je iznajmiti kontejner 5 m3 za krupni otpad, za kontejner upućuju na privatnike, koji naplaćuju duplo više od čistoće, baštenski otpad se ne odnosi.
  • Driver opasni

    28.06.2022 19:40
    Mito i korupcija
    Da mu je iko skrenuo pažnju ne bi dva dana za redom to radio. NS Cistoca je ubedljivo najgore jkp ikada. Tamo se ne zna ni ko je direktor. Neki se lažno predstavljaju… sramota!
  • Rade

    28.06.2022 19:39
    Sada drvljr i kamenje protiv nrkog jadnika iz cistoce a niko se nepita zasto se maloletnicima prodaje alkohol na keju zasto se dozvoljava pretvaranje keja i spomenika zrtvama racije u veliki pisoar za pijane budale mislim da je taj jadnik koji je snimao najmanji problem.
  • Brzi

    28.06.2022 19:39
    Lomljenje kanti
    Bas se neguje..radnici polomise sve kante.prilikom ubacivanja smeca iz kanti u kamion..to je strasno..na moj poziv cistoci i pitanje zasto. Odgovor je usledio nemozemo im nista.vecinom su to radnici preko studenskog i bas ih briga za kante.
  • Hahahahahahah

    28.06.2022 19:38
    On im je jedini još ostao od radnika. Ako njega kazne sutra će gospoda iz kancelarija ići da bacaju kante. Kao onomad samoprozvani teh direktor Savic…doduše njemu to ponovo i sleduje naspram stručne spreme dolaskom novog direktora.
  • Deki

    28.06.2022 19:36
    Jel momku u opisu radnog mesta da proverava stanje ljudi koji su oduzeti od cuge i leze po ulici?Sta sve ljudi snimaju i prolaze pored unesrecenih bez obzira na sve i isto tako, odmah okace sve na net.
  • Berić

    28.06.2022 19:33
    Mi ne znamo da li je dotični stao da se uveri da pijanduri ne treba pomoć... Ja se iskreno nadam da jeste. Ako li pak nije, to je moja jedina zamerka njemu. Ogromna zamerka doduše, ali da, jedina.
  • Bane

    28.06.2022 19:31
    U vasem preduzeću vredni, savesni i odgovorni radnici na terenu? Toliko su vredi da nekad odnosenje smeca traje i dva dana, toliko savesni da istresu svaki papiric iz kante, toliko treskaju da su ih sve pokidali i izlomili i toliko odgovorni da smece presuju u kamionu na sred ulice da bi deponija bila sto manja…
  • Milos

    28.06.2022 19:29
    humanost
    Potpuno se slazem i podrzavam ovakvu odluku preduzeca. Humano bi bilo da je stao, video u kakvom je stanju, ako treba obavestio hitnu pomoc, a ne da ga ismeva i prolazi pored njega kao da nije zivo bice, necije dete, brat, drug,... Imajmo malo samilosti i empatije ka drugima.
  • Okačite snimak

    28.06.2022 19:28
    Vide jare kako mu je ljepo
  • Lala

    28.06.2022 19:28
    Sramota
    Verovatno je ovaj pijani neki drug član, zato sam pre neki dan i rekao da će " snimatelj" na.ebati..
  • Tamo 'vamo

    28.06.2022 19:25
    Ali kako smo disciplinovani tamo gde nema veze sa mozgom...zemljo Srbijo.
  • anti

    28.06.2022 19:23
    social
    hahahaha daajte pa ovo je smesno, kakvi su ljudi postali mekusci u zadnje vreme, stvarno neverovatno! Za svaki viralan snimak na mrezama se uvek nadje nekoliko desetina dezurnih, neznih emotivnih pahuljica da jaucu i cvile u komentarima na razne nepravde i sad odma postupak, suspenzija, otkaz, ma upropasti liku zivot, jer je snimio na trenutak deo svog radnog dana. A to sto ovaj mortus pijan brljavi i loce desetine litara piva na vece i mokri tu u dunav, njemu plaketa za solidarnost i zahvalnica za lepo ponasanje i pozivnica da i ovaj vikend svrati. Ovo vam je Cancel culture - Serbian edition.
  • ime

    28.06.2022 19:19
    Znaci neki dripac se napije i ti dobijes otkaz...
  • Dobar

    28.06.2022 19:16
    Hahahahha neguje se decenijama hahahahhaha
  • /

    28.06.2022 19:11
    /
    zar je on jedini prosao pored tog ....
  • Lopovska posla

    28.06.2022 19:07
    Najbolje mi je u saopštenju kad kažu "imidž i sliku koju stvaraju decenijama".Alo dilberi,grad vam se valja u smeću a vi brinete o tome što je ovaj snimao?
  • haha

    28.06.2022 19:06
    Pa pružio mu je pomoć, zaobišao ga je umesto da ga očetka :)))
  • Joca

    28.06.2022 19:04
    Doterajte u red policiju, a ove ljude ostavite ne miru!

  • Ateista

    28.06.2022 19:02
    Sramota
    Radnik Čistoće da odgovara zbog pijanog bilmeza koji se usvinjio na javnom mestu, umesto da on odgovara zbog narušavanja javnog reda i mira, pa još i da ga tata izudara vaspitno što se tako osramotio. Svako veče trpimo teror takvih razmaženih derišta, a ujutru gledamo kako siroti radnici Čistoće rintaju i muče se sa tonama đubreta. Nemam reči za ovakvo društveno licemerje!
  • Новосађанин

    28.06.2022 19:00
    Срам вас било!
    ЈКП „Чистоћа” допушта да коментари доконих људи по друштвеним мрежама утичу на однос Предузећа према својим запосленима. Радник је поступио у складу са својим дужностима, чистио је смеће које бахати суграђани сваке вечери остављају пред спомеником који је посвећен жртвама рације.
    Како то да нико не критикује самог младића који је себи допустио да јутро дочека на плочнику, „мртав пијан”? Не, крив је радник који је радио свој посао и заобишао ауто-чистилицом једног од оних који своје бљувотине сваке ноћи остављају уз бедем на Кеју...
    Срамота и лицемерје.
  • Mile Bukovac

    28.06.2022 19:00
    Pa nije momak iz hitne pomoći ...koliko sam video savesno je radio svoj posao za koji je plaćen.Sigurno mu to nije prvi put da je video alkoholisane ili drogirane na keju.Moja podrška čoveku.
  • nn

    28.06.2022 18:57
    Pijanstvo je izbor. Nek mu mama pomaže.
  • Nada

    28.06.2022 18:56
    Kej
    Pa vredan čovek, crnči, radi u Čistoći... gledam ih, i noću prazne kontejnere po centru. A vidi šta radi ta mladež tamo i koje smeće ostavlja za sobom, moguće čak i da se zgražava nad muzikom koju slušaju... i što da ne snimi to ruglo, da vide i oni koji ne žive na keju. Možda se alkoholisani mladić postidi svog srama.
  • Nik

    28.06.2022 18:56
    Birokratija
    Pa društvene mreže i služe da se privatni snimci plasiraju u javnost. A sad će Čistoća da ispituje kako je to moguće.
  • Nikola

    28.06.2022 18:55
    Podrska
    Za radnika Cistoce. Koji je to klosar koji lezi na sred keja? Tu treba i mala deca da prolaze,momci i devojke i ne treba nam takav primer u gradu. Krivicna prijava protiv teosobe koja je lezala na keju
  • Drns

    28.06.2022 18:48
    Zbog čega?
    Zbog čega je pomenuti zaposleni bio dužan da proverava u kakvom je stanju očigledno alkoholisano lice. Dovoljno je samo nazvati hitnu pomoć. Zašto bi neko ugrožavao svoju bezbednost, šta ako je lice agresivno u alkoholisanom stanju?! Nije to saobraćajna ili nekakva druga nezgoda pa da je dužan da stane i pomogne. Pravda za radnika čistoće.
  • Licimuri

    28.06.2022 18:47
    Jelic i njegova bagra obozavaju da sikaniraju ljude tako i ovog radnika.
    Mozda je posle snimka zvao hitnu
    Kad radnike cistoce psuju sikaniraju firma cuti naravno
  • Mrk

    28.06.2022 18:45
    To su ti jarani što su došli u ns da nam donesu civilizaciju kako kažu I tvrde... I ovaj sto leži I ovaj jaran što se ugurao preko vezara u javno preduzeće i nema empatije za drugo ljudsko bice
  • Zema

    28.06.2022 18:45
    Alaaa videee jareee
  • Branka

    28.06.2022 18:42
    Kud plovi ovaj brod
    Nedostatak empatije postaje zaštitni znak našeg društva. Nije svako ko leži na zemlji pijan ili drogiran, možda mu je pozlilo. A i da je pijan, zar treba da umre zbog nepružanja pomoći.
  • DS 4 ever

    28.06.2022 18:37
    Đilas je vozio i snimao
  • Bb-ns

    28.06.2022 18:35
    Niko ga nije terao da pije alkohol. Sam pao, sam se ubio. A što narod nemože od njih da spava, tu netreba nikakva pomoć.
  • ee

    28.06.2022 18:33
    ee
    Covek se napio, zaspo na sred ulice, i sad neko drugi naj*be zbog njega.... smrdistan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna